Одеська національна академія харчових технологій

Одеська національна академія харчових технологій

Кафедра технології переробки зерна

  • Про нас
    • Склад кафедри
    • Історія кафедри
    • Наша гордість
    • Положення про кафедру
  • Абітурієнту
    • Умови прийому
    • Навчальні дисципліни
    • Навчальні програми
  • Студенту
    • Розклад викладачів
    • Графік консультацій
    • Заочна форма навчання
    • Методичні матеріали
    • Виробнича практика
    • Працевлаштування
  • Наука
    • Тематика наукових досліджень
    • Наукові школи та напрями
    • Розробки
    • Патенти
    • Конференції
    • Дисертації
    • Наукова робота студентів
    • Клуби юних дослідників
  • Професійний тренінг
    • Професійний тренінг
    • Сесія №1
    • Сесія №2
    • Сесія №3
    • Сесія №4
    • Сесія №5
    • Сесія №6
  • Публічна інформація
    • Анотації на кваліфікаційні роботи магістрів
    • Засідання кафедри
  • Новини
  • Публикації
  • Контакти
  • UA

Засідання кафедри

Порядок денний №1

Кафедра технології переробки зерна

кабінет Б-120 на вул. Канатній

+38 (048) 712-41-21, 11-21 (внутрішній зв'язок)
Одеська національна академія харчових технологій
  • Головний сайт академії
  • Сайт приймальної коміссії
  • Студентське життя
  • Розклад
  • Бібліотека

+38 (048) 712-40-88

вул. Канатна, 112, м. Одеса, 65039, Україна

вул. Дворянська, 1/3, м. Одеса, 65082, Україна

ОНАХТ © 1902-2019