Тренінг 2019 р.

Тренінг «ОЦІНКА ТА КОРИГУВАННЯ ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЗЕРНА ТА БОРОШНА»

30.09-3.10 2019 року  (8 сесія)

Мета тренінгу – обговорення сучасного стану якості зерна пшениці та борошна, ознайомлення із сучасним лабораторним обладнанням та надання навичок з його використання для оцінки хлібопекарських властивостей зерна та борошна; ознайомлення з практичними аспектами фортифікації борошна, зміни та стабілізації його технологічних властивостей в залежності від цільового використання.
На кого орієнтований цей Тренінг?
Тренінг орієнтований на спеціалістів в зернопереробній, хлібопекарській та кондитерській промисловостях: технологів, начальників лабораторій, менеджерів з якості, співробітників виробничо-технологічних лабораторій тощо. Заняття складаються з лекцій, практичних занять (майстер-класів) та самостійної роботи учасників.

E-mail для довідокgrainandflour@gmail.com

Група Тренінгу у соціальній мережі: www.facebook.com/groups/102920187103869

IMG_20191001_091134   20191002_16435720190930_162123  20190930_162133  20191001_112224 20191002_164354 IMG_20191002_171259 IMG_20191002_171154 IMG_20191002_171003