Наукова робота студентів

наука-300x225

Пропозиції до переліку наукових гуртків ОНАХТ

у 2018-2019 році кафедри технології переробки зерна

Назва гуртка Керівник Чисельність
Grain and flour. Healthy grain foods д.т.н., доц. Жигунов Д.О. 5
Зернопереробна галузь в цифрах д.т.н., доц. Жигунов Д.О. 4
Крупи швидкого приготування к.т.н.,

доц. Соц С.М.

3
Аналіз якості круп та борошна к.т.н., доц. Волошенко О.С. 5
Екструдовані зернові продукти к.т.н., доц. Хоренжий Н.В. 4
Комплексна переробка зерна тритикале к.т.н., доц. Чумаченко Ю.Д. 5
Сучасні технологічні процеси переробки зерна к.т.н., ст.викл. Ковальов М.О. 4
Підготовка та переробка зерна в круп’яні культури к.т.н., ст.викл. Донець А.О. 3
Новітні круп’яні продукти з нетрадиційної сировини к.т.н., ас.

Кустов І.О.

4
Ферменти – найкращі друзі борошна ас. Ковальова В.П. 4