Методичні матеріали

Викладачі кафедри активно працюють над розвитком нових форм і методів навчання, використовують  презентаційні матеріали в лекційних курсf, плакати та інші засоби активного навчання. Приділяється увага питанням ефективного застосування комп’ютерної техніки в навчальному процесі.

Викладачі кафедри повністю забезпечують методичними, мультимедійними матеріалами курсів, які передбачені навчальними планами. Всі матеріали можна знайти за посиланнями нижче.

Науково-технічна бібліотека Одеської національної академії харчових технологій

Центр дистанційного навчання ОНАХТ

Дісципліна Посилання
Ступінь вищої освіти «бакалавр»
Контроль якості, безпека та екологія продукції галузі (181) https://elc.library.onaft.edu.ua/elc_new/page_lib.php
Науково-дослідна робота студентів (181) https://elc.library.onaft.edu.ua/elc_new/page_lib.php

 

Проектування підприємств в галузі (181) https://elc.library.onaft.edu.ua/elc_new/page_lib.php
Технологія круп’яного виробництва (181) https://elc.library.onaft.edu.ua/elc_new/page_lib.php
Технологія мукомельного виробництва (181) https://elc.library.onaft.edu.ua/elc_new/page_lib.php
Науково-практичні основи технології зернових продуктів (181) https://elc.library.onaft.edu.ua/elc_new/page_lib.php
ТХВ (Технологія зберігання і переробки зерна) (181) https://elc.library.onaft.edu.ua/elc_new/
Ступінь вищої освіти «Магістр»
Технологічна експертиза, переробки, зберігання і транспортування у зерновій галузі з КР (076) https://elc.library.onaft.edu.ua/elc_new/page_lib.php
Інноваційні технології галузі (181) https://elc.library.onaft.edu.ua/elc_new/page_lib.php
Методика  викладання у ВНЗ (181) https://elc.library.onaft.edu.ua/elc_new/page_lib.php
Технологічний інжиніринг підприємств галузі (181) https://elc.library.onaft.edu.ua/elc_new/
Управління якістю продукції зернопереробних виробництв (181) https://elc.library.onaft.edu.ua/elc_new/page_lib.php
Методологія наукової творчості (181) https://elc.library.onaft.edu.ua/elc_new/page_lib.php